Kreatori "Westworlda" će raditi na "Fallout" seriji

"Fallout" će kao poslednja u nizu popularnih franšiza video-igara doživeti prelazak na male ekrane.
Službeno je objavljeno da će tvorci "Westworld-a" raditi seriju za "Amazon Studios", prenosi Bosonoga.
 
Džonatan Nolan (Jonathan Nolan) i Liza Džoj (Lisa Joy) su i izvršni producenti zajedno sa Itanom Vikamom (Athen Wickham) za Kilter Films, Todom Hauvardom (Todd Howard) za Bethesda Game Studios i Džejmsom Altmanom (James Altman) za "Bethesda Softworks".
 
Svet "Fallouta" je onaj gde budućnost, koju su Amerikanci zamislili u kasnim četrdesetim godinama, eksplodira kroz nuklearni rat 2077. godine. Magija tog sveta je surovost pustoši postavljena naspram utopijske ideje prethodnih generacija o boljem svetu kroz nuklearnu energiju. On je ozbiljnog i grubog tona, ali začinjen sa momentima ironičnog humora i fantastikom filmova B kategorije.
 
"Fallout je jedan od najvećih serijala svih vremena. Svako poglavlje ove suludo maštovite priče nas je koštalo bezbroj sati koje smo mogli da provedemo sa porodicama i prijateljima. Zbog toga smo neverovatno uzbuđeni što se udružujemo sa Todom Hauvardom i ostalim brilijantnim ludacima u Bethesdi, kako bismo oživeli ovaj masivni, subverzivni i mračno smešni svemir za Amazon Studios", izjavili su Liza Džoj i Džonatan Nolan.
 
S obzirom na to da je par koji je nominovan za "Primetime Emmy" trenutno u fazi izrade "Westworld-a", nakon što su završili tri od planiranih šest sezona, neizvesno je kada će se ova potencijalna serija moći okrenuti kamerama.
 
Za one koji ne znaju, ovo je franšiza post-apokaliptičnih kompjuterskih RPG igara kreiranih u "Interplay Entertainment". Prvobitno zamišljen kao nastavak "Wasteland-a" koristeći Stivi Džeksonov (Stev Jackson) GURPS, Fallout je na kraju sazreo u nešto svoje – zrelu post-nuklearnu priču sa retro-futurističkom estetikom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.