VIDEO: Da li su ovo najgori filmovi užasne godine?

Godina koja će uskoro ostati iza nas, bez dileme, može se okarakterisati kao teška i baš zbog toga nam je bilo potrebno mnogo više lepih distrakcija nego inače.
Ipak, neki od filmova koje smo premijerno gledali 2020. godine, prema oceni lista "Varajeti", više deluju kao kazna.
 
Na listi 10 ostvarenja koja su dobila ocenu da su najgora, nalaze se filmovi koji su loše osmišljeni, bez dramatike, zdravog humora ili pak dosadni. 
 
Prvi film na listi Varajetija je Dulitl sa Robertom Daunijem Džuniorom, rimejk hita iz 1998. godine u kojem je sa životinjama komunicirao Edi Marfi.
 
 
Zamršena priča i Dauni Džunior koji više priča sa samim sobom nego sa životinjama samo su neke od zamerki koje gledaoci imaju na ovaj film. 
 
 
Vicešampionska pozicija pripala je ostvarenju o reporteru koji postaje trgovac oružjem The Last Thing He Wanted, dok se za bronzu izborio film I'm Thinking of Ending Things. 
 
 
Varajeti iznosi više kritika i na jedan film koji je u Srbiji stekao brojne obožavaoce. U pitanju je Pesma Evrovizije: Priča vatrene sage, dugogodišnji projekat Vila Farela.
 
 
Ostvarenju se zamera što nikako da se odluči da li islandski par peva dobro ili peva „toliko loše da nam se to svieđa“, kao i to što umesto da dâ satiričan prikaz samog takmičenja, predstavlja ga kao smešno, što ono nije.  
 
 
Najbolji među najgorima, prema  su i filmovi Guest of Honour, The Painted Bird, 365 dana, Artemis Fowl, The Roads Not Taken sa Havijerom Bardemom, te Kapone sa Tomom Hardijem u naslovnoj ulozi.
  • Iv

    22.12.2020 14:58
    Reci Za Fire saga da je los film je toliko nenormalno da nemam reci. Film je toliko sladak, pozitivan, zabavan sa sjajnim pesmama i jos boljim glumcima. U ovoj groznoj godini ovakav filmic je bas ono sto vam treba. Narocito ako ste fan Evrovizije, a i ako niste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.