Produkcijska kuća Baraka i Mišel Obame najavila četiri filma i dve serije sa Netfliksom

Produkcijska kuća Baraka i Mišel Obame najavila je šest novih projekata u saradnji sa Netfliksom, odnosno četiri filma i dve serije.
Produkcijska kuća Baraka i Mišel Obame najavila četiri filma i dve serije sa Netfliksom
Foto: Pixabay
Obamina produkcijska kuća "Higher Ground Productions" adaptiraće roman britansko-pakistanskog autora Mohsina Hamida "Exit West" u film, navodi se u izjavi Netfliksa. Knjiga govori o mladom paru koji pronalazi magična vrata koja će ih prebaciti na druga mesta usred svetske izbegličke krize.
 
Ostali filmski projekti uključuju naučno-fantastični film pod nazivom "Satelit", koji će biti proizveden u saradnji sa režiserom "Ratova zvezda" Rajanom Džonsonom i producentom Ramom Bergmenom. Film "Tenzing" je priča o nepalsko-indijskom čoveku koji je prvi stigao na vrh Mont Everesta sa Edmundom Hilarijem sa Novog Zelanda, a "Mlada supruga" je igrani film koji prati osećanja žene na dan venčanja, kad se bliži oluja.
 
Kompanija takođe razvija i dve televizijske serije. "Ćerka vatrogasca" je triler zasnovan na romanu Anđeline Bulej o osamnaestogodišnjem pripadniku plemena Ojibve, koji nevoljno prelazi na tajni zadatak u policijskoj istrazi, dok će druga serija biti dokumentarac o nacionalnim parkovima. Netfliks je rekao da će projekti biti objavljeni u narednih nekoliko godina, ali nije naveo tačne datume objavljivanja, prenosi Rojters.
 
Produkcijska kuća Mišel i Baraka Obame osvojila je u nominaciju za Oskara za "American Factory", dokumentarac koji govori o tome šta se dogodilo radnicima kada je kineski milijarder kupio fabriku na američkom Srednjem zapadu.
  • Laza

    08.02.2021 23:13
    Pored nominacije za oskara, jos su ga i osvojili pride.

    https://www.youtube.com/watch?v=RF4ytC3-M3g

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.