Objavljene nominacije za Zlatnu malinu, prednjače poljski erotski film i "Dolittle"

Objavljene su nominacije za nagradu Zlatna malina koja se dodeljuje za najgora kinematografska ostvarenja, a ove godine prednjače poljski erotski film "365 dana" i američki "Dolittle" sa po šest nominacija.
Objavljene nominacije za Zlatnu malinu, prednjače poljski erotski film i "Dolittle"
Foto: Youtube screenshot (Razzie Channel)
Dodela Zlatne maline je svojevrsna parodija na dodelu Oskara koju organizuje Akademija filmskih umetnosti i nauke, a ovogodišnja ceremonija održaće se 24. aprila.
 
 
Neki od glumaca koji su se našli među nominovanim za najgora ostvarenja u ovoj godini su Robert Dauni Džunior, Adam Sendler, En Hatavej, Kejti Holms i Kejt Hadson.
 
Među nominovanim filmovima našli su se "365 dana", "Dolittle", "Absolute Proof", "Fantasy Island" i "Music".
 
Film "365 dana" brzo je privukao svetsku pažnju nakon izlaska na Netfliksu 7. juna i postao jedan od najgledanijih filmova. Međutim, pored ogromne popularnosti, film je dobio i veliku količinu negativnih kritika zbog scena seksualnog nasilja.
 
Film "Dolittle" predstavlja rimejk originalne serije "Doctor Dolittle" iz 1967. godine, a pored nominacije za najgori film i Robert Dauni Džunior, koji tumači glavnu ulogu u filmu, nominovan je za najgoreg glumca.
 
En Hatavej nominovana je za najgoru glumicu u filmovima "The Last Thing He Wanted" i "The Witches".
 
Ove godine dodela Zlatne maline ima i posebnu kategoriju u čast 2020. godine koja je osvojila nagradu za "Najgoru kalendarsku godinu svih vremena".
  • LiK

    17.03.2021 14:23
    Pitam se
    Na kom je mestu Dara?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film