VIDEO: Milena Radulović glumi u ruskom filmu "The Superdeep"

Ruski film "The Superdeep" reditelja Aresnija Sjuhina, u kom glavnu ulogu tumači naša glumica Milena Radulović, naći će se u bioskopima u Srbiji, najavili su distributeri.
"Superdeep" je najveći tajni sovjetski objekat smešten na Koljskom poluostrvu. Epidemiolog, Ana Fjodorova (Milena Radulović) i specijalna vojna jedinica, imaju zadatak da otkriju uzrok misterioznih događaja na naučnoj stanici koja se nalazi duboko ispod površine zemlje.
 
"Kao rodom sa Koljskog poluostrva nisam mogao da ne znam takvo obeležje moje domovine. Zbog toga je bilo zanimljivo imati stvarne događaje kao osnovu za neku sopstvenu, a fantastičnu priču", rekao je reditelj Sjuhin o bušotini koja je na leto 1990. dostigla dubinu od 12.262 metara, svrstavajući je u Ginisovu knjigu rekorda kao najdublje čovekovo dostizanje ka Zemljinoj kori.
 
Zvuci koje su snimili pod zemljom i tehnički problemi koji su ometali dalje kopanje, stvorili su jednu od najvećih ruskih legendi - da su došli do samog pakla.
 
 
"Dok sam proučavao Koljske bušotine, bio sam iznenađen. Događaji koji su se tamo dogodili privukli su pažnju velikog broja medija. Dokumenti koji su povezani sa razvojem i zatvaranjem ultraduboke bušotine i dalje su strogo poverljivi i nepoznati", naveo je producent filma Sergej Torčilin.
  • Roki

    24.03.2021 14:32
    @Praznim ljudima je sve dosadn
    Auuu sine. Ili si rusofil ili si pun... g***na.
  • Haos

    22.03.2021 12:15
    @Haos
    Izvini sto imam ukusa za filmove, a tebi ako ruski blokbasteri predstavljaju vrhunac kinematografije, by all means , razvali se gledajući, ja te ne sprecavam ;)
  • Jel to ona

    22.03.2021 01:21
    Sto je ćutala 10god, pa sad odjednom snimila film?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.