VIDEO: Serija "Porodica" o hapšenju Miloševića od 29. marta do 2. aprila

Od 29. marta na RTS-u se emituje mini-serija "Porodica" koja daje dramski prikaz zbivanja u poslednjih 48 sati pred hapšenje nekadašnjeg predsednika Jugoslavije, Slobodana Miloševića.
Pod opsadom policije, novinara i demonstranata, porodica Milošević i njihovi prijatelji i saradnici, nalaze se u vili na Dedinju, bez ikakve kontrole nad situacijom, a nepredvidive ljudske reakcije počinju da izlaze na površinu.
 
Ova situacija bila je inspiracija reditelju i scenaristi Bojanu Vuletiću za dramsku interpretaciju stvarnih događaja, koji su prevazišli srpsku političku i društvenu javnost.
 
Serija ima pet epizoda. Dramska je interpretacija događaja, zasnovana na poznatim činjenicama, autentičnim snimcima, javno dostupnim informacijama i svedočenjima onih koji su bili prisutni. 
 
Boris Isaković i Mirjana Karanović su na izvanredan način predstavili likove Slobodana Miloševića i Mire Marković, u ulozi Zorana Đinđića je Uliks Fehmiu, Vojislava Koštunicu glumi Svetozar Cvetković, dok je Milanu Mariću poverena uloga Čedomira Jovanovića.
 
Ostale uloge u mini seriji tumače Tijana Marković, Radovan Vujović, Gordan Kičić, Karatina Žutić, Milutin Karadžić, Vuk Kostić, Marko Baćović, Miloš Timotijević, Ljubomir Bandović, Dubravka Kovjanić, Svetlana Bojković i Jana Bjelica.
 
  • Braničevo

    29.03.2021 22:06
    Istorija
    Treba da se takve serije snimaju baš da se nebi zaboravilo za sada nema greške videćemo ostalo dali je po istini oli ne.
    Ne treba se stideti naše ustorije nego je vrlo dobro znati . Taj period je bio strašan ali ne zaboravite da su nas hteli amarikanci sa zapadom zgaziti da Srbin nigde ne pistoji !
  • Dragan

    29.03.2021 21:45
    Trazicemo Slobu lupom ali ga necemo naci
  • mišo marković

    28.03.2021 22:31
    Kako vrijeme prolazi, Sloba sve više raste u mojim očima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.