Serija "Porodica" izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama

Nova mini-serija "Porodica" koja se od juče emituje na Prvom programu RTS-a i Superstar TV bila je najgledaniji sadržaj u Srbiji.
Serija "Porodica" izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama
Foto: Youtube (Zvanični trejler serije Porodica)
Serija o padu porodice Milošević sinoć je izazvala buru reakcija i na društvenim mrežama. Nakon što je prvu epizodu pogledalo 1.624.000 ljudi na RTS, uz udeo u gledanosti veći od 37 odsto, gotovo da nije bilo onih koji su ostali ravnodušni i nisu osetili potrebu da javno podele svoje stavove.
 
Već od uvodne špice prve epizode, utisci o seriji i likovima iz bliske istorije preplavili su internet. Komentari koje gledaoci i dalje, dan nakon emitovanja, ostavljaju na svojim profilima govore o glumačkoj podeli, sličnostima sa istorijskim likovima koji su u seriji prikazani, dijalozima i samim događajima u koje nas uvodi prva epizoda.
 
 
 
Nastavak političkog trilera o poslednjim danima pred hapšenje Slobodana Miloševića očekuje građane večeras od 20.50 sati. Seriju Porodica emituje se svake večeri u istom terminu do petka, kada je na programu veliko finale.
 
Serija ima pet epizoda. Dramska je interpretacija događaja, zasnovana na poznatim činjenicama, autentičnim snimcima, javno dostupnim informacijama i svedočenjima onih koji su bili prisutni. 
 
Boris Isaković i Mirjana Karanović su na izvanredan način predstavili likove Slobodana Miloševića i Mire Marković, u ulozi Zorana Đinđića je Uliks Fehmiu, Vojislava Koštunicu glumi Svetozar Cvetković, dok je Milanu Mariću poverena uloga Čedomira Jovanovića.
 
Ostale uloge u mini seriji tumače Tijana Marković, Radovan Vujović, Gordan Kičić, Karatina Žutić, Milutin Karadžić, Vuk Kostić, Marko Baćović, Miloš Timotijević, Ljubomir Bandović, Dubravka Kovjanić, Svetlana Bojković i Jana Bjelica.
 
  • Zoran

    02.04.2021 23:35
    ISTINA
    Slobo legendo ,nisi prodao ni pedalj nase Srbije za razliku od zutih koji su prodane duse .Sadasnja Srbija se stidi tadasnje vlasti i onih koji su ga predali .Za prave Srbe Sloba ce ostati u srcima svih nas kao najveci predsednik .!
    Zivela Srbija
  • narod

    02.04.2021 11:11
    Jadan li je ovaj narod koji kaze da je zbog Milosevica bio rat... Rat bi bio i da je bio na vlasti bilo koji predsednik koji nece da preda Kosovo. Vi koji biste prodali deo drzave, i niste za ovu drzavu. Kad bi vam neko pripretio da ce da vas bombarduje ili da mu date jednu sobu u stanu, da li biste branili svoj stan, ili rekli slobodno se uselite? Dakle, jasno je da smo bombardovani i bili pod sankcijama samo da bismo predali Kosovo. Na Kosovu su najveci rudnici i rude, to zapadu treba. Dakle, ako smo tesko ziveli 90ih to je bilo jer smo branili zemlju i nas narod. Pitanje je zasto i dalje lose zivimo ako sad nemamo sankcije. Odgovor, zato sto su sve fabrike rasprodali i strpali u svoje dzepove, zato sto sada vlada carinska i gradjevinska mafija. Nekad smo imali nekoliko bogatasa i srednji sloj, a sad imamo gomilu miljaredera mafijasa i gomilu siromasnih. Samo kad bi pohvatali ove mafijase sto su pokrali zemlju, konacno bi narod obican prodisao.
  • Старац без мора

    31.03.2021 23:04
    Закључак
    Слутим да је главни консултант за ову серију био Бошко Јакшић.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.