Bivši gradonačelnik Njujorka Rudi Đulijani dobio Zlatnu malinu za najgoreg sporednog glumca

Pojavljivanje bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudija Đulijanija u filmu "Borat 2", odnosno njegova "uloga" u tom filmu, u subotu je proglašena jednom od najgorih, po oceni onih koji dodeljuju Zlatne maline.
Zlatna malina utemeljena je 1980. i svojevrsna je protivteža blistavoj holivudskoj ceremoniji dodele Oskara koja se održava u nedelju.
 
Đulijani je proglašen najgorim sporednim glumcem zbog svog nesvesnog kratkog pojavljivanja u nastavku filma Saše Barona Koena "Borat 2".
 
On je snimljen skrivenom kamerom u ne preterano laskavoj ‘sceni’ u hotelskoj sobi s glumicom koja glumi novinarku. Ali, bivši gradonačelnik Njujorka smatra da se u filmu nije dogodilo ništa neprikladno.
 
"Absolute proof", Majka Lindela, proglašen je najgorim filmom godine. Radnja se bazira na neutemeljenim tvrdnjama o prevari na američkim predsedničkim izborima 2020. godine.
 
Lindel, glasni pristalica bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa proglašen je i najgorim glumcem.
 
"Muzika", film muzičarke Sije o mladoj autističnoj devojci, osvojio je najviše Zlatnih malina – tri, a jedna je dodeljena Kejt Hadson kao najgoroj glumici. Američka glumica Medi Zigler "nagrađena" je za najgoru sporednu žensku ulogu, a Sija za najgoru režiju.
 
Film "Muzika" se našao na udaru kritika zbog komentara i prikaza autističnih osoba, zbog čega se Sija kasnije izvinila.
 
Dobitnike Zlatnih malina bira 1.097 članova iz više od dvadeset zemalja sveta. Članovi se prijavljuju putem interneta i plaćaju članarinu u iznosu od 40 američkih dolara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.