VIDEO: Lejdi Gaga gostuje u nastavku "Prijatelja"

Američka pevačica Lejdi Gaga pojavila se u dugoočekivanom okupljanju ekipe serije "Prijatelji".
Posle 17 godina od kada su glumci popularnog sitkoma snimili poslednju epizodu, ponovo su se okupili u originalnoj glumačkoj postavi, a poznata američka pevačica Lejdi Gaga jedna je od gošći.
 
Naime, ona je sa Lisom Kudrou, u seriji "Prijatelji" poznatoj pod imenom Fibi, otpevala pesmu "Smrdljiva mačka" iz treće sezone serijala ovog sitkoma.
 
Fibi kao jedan od najpopularnijih likova u seriji, tokom čitavog trajanja ovog sitkoma pokušavala je da postane muzičarka, što joj baš i nije polazilo za rukom. Među pesmama, u kojima se Fibi uvek bavila čudnim temama kao što su samoubistvo, boja njene spavaće sobe i zavisnost od svinjskog mesa, upravo je njena "Smrdljiva mačka" ostala zauvek upamćena.
 
Danas je znaju čak i oni koji nikada nisu gledali "Prijatelje", ili bar ne često. Kako piše časopis Varajeti, Lisa Kudrou ne samo da je ponovo izvela ovu pesmu, već cju je pratila i pop ikona Lejdi Gaga.
 
 
Kako je objasnio producent novih epizoda Ben Vinston, on i Lisa Kudrou saglasili su se po pitanju izbora zvezda koje će se pojaviti.
 
"Pomenuli smo nekoliko imena i oboje smo se složili da bi Gaga bila pun pogodak, jer se ona na toliko načina oseća bliskom sa Fibi, kao što je već jednom rekla. To je bio zaista lep trenutak, a Ledi Gaga je pristala. Sedeli smo tamo sa dve gitare, sa Lisom i Gagom, i razrađivali scenu", rekao je Vinston.
 
Inače, ovo neće biti prvi put da Fibi izvodi "Smelly cat" sa pravom muzičkom zvezdom. Krisi Hajnd iz grupe The Pretenders pojavila se u jednoj epizodi, a zapravo je ona jedan od autora originalne pesme, posebno pravljene za seriju.
  • ns

    30.06.2021 08:28
    ameri
    Totalna glupost - u tipicnom americkom fazonu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.