Premijera novog Bonda 28. septembra

Svetska premijera novog filma o Džejmsu Bondu "Nije vreme za umiranje" (No Time To Die) biće održana 28. septembra u Londonu, saopšteno je na zvaničnom Bondovom Tviter nalogu.
Premijera novog Bonda 28. septembra
Foto: Pixabay (ilustracija)
Ova najava je odagnala spekulacije u pojedinim medijima da bi prikazivanje filma moglo ponovo da bude odloženo zbog naglog porasta broja slučajeva korona virusa u nekim delovima sveta.
 
Datum izlaska filma pomeran je do sada tri puta od izbijanja pandemije u martu prošle godine, pošto su bioskopi širom sveta zatvorili vrata.
 
Agenta 007 koga je stvorio Jan Fleming po peti put tumači Danijel Krejg.
 
Filmovi o Džejmsu Bondu spadaju među najvrednije filmske franšize u Holivudu.
 
Film "Spectra" iz 2015. godine zaradio je 880 miliona dolara, dok je "Skajfol" 2012. godine zaradio više od milijardu dolara.
  • Zerstorer

    20.08.2021 22:14
    Aha
    Sledeci Bond ce biti crnac a posle njega transrodna osoba...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.