Reditelj serije "Squid Game" u pregovorima sa Netfliksom za drugu i treću sezonu

Reditelj planetarno popularne serije "Squid Game" potvrdio je za korejsku mrežu KBS da je u pregovorima sa Netfliksom, ne samo za drugu, nego i za treću sezonu.
Huang Dong-hjuk kaže da će do dogovora verovatno doći vrlo brzo.
"Svesni smo da svi čekaju da izađe sledeća sezona, tako da pokušavamo da razmišljamo pozitivno o stvaranju sledeće sezone", rekao je Huang, prenosi Kotaku.
Prva sezona se završila tako što je Seong Gi-hun (igra ga Li Džang-dže) čekao da se ukrca na avion, kako bi otišao da vidi svoju ćerku, ali je onda neočekivano odustao i vratio se. Reditelj je ranije najavio da ćemo tog lika verovatno ponovo videti.
 
"Trenutno mi je to u glavi, ali mislim da je prerano da kažem kada i kako će se to desiti. Obećavam vam ovo: Gi-hun će se vratiti. Učiniće nešto za svet", rekao je u novembru Huang, a sada je otkrio i nešto više.
 
"Celokupan narativ će se baviti ljudima koje Gi-hun sreće, kao i ljudima koji će ga juriti", najavio reditelj.
 
On je ranije nagovestio da bi u nastavcima mogao da se dotakne i uloge policije.
 
"Mislim da problem s policijom nije problem samo u Koreji. Vidim u svetskim vestima da policija ume kasno da reaguje na stvari - postoji više žrtava ili se situacija pogorša, zato što oni ne reaguju dovoljno brzo. To je tema kojom hoću da se bavim. Možda ću o tome više govoriti u drugoj sezoni", rekao je Huang nedavno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.