Netfliks snima seriju o Đokovićevim nedaćama u Australiji

Situacija u kojoj se našao Novak Đoković proteklih desetak dana biće ekranizovana u formi dokumentarne serije na Netfliksu, navodi "Sportsmejl", prenosi RTS.
Filmska ekipa već se nalazi u Australiji i snima najburniji početak teniske sezone proteklih godina, zbog drame koja je zadesila srpskog asa.
Serija o Đokoviću biće rađena po uzoru na dokumentarac o Formuli 1 - Drive to Survive, čiji će izvršni producent Džejms Gej Ris raditi i na dokumentarcu o srpskom teniseru, piše RTS.
Sportsmejl saznaje da će ekipa pratiti dešavanja na i oko terena tokom sezone i imaće pristup svlačionicama i drugim prostorijama koje su obično van domašaja kamera.
 
Producentska kuća "Box to Box", poznata po svom pristupu snimanja sportskih dešavanja iza kulisa, serijalom "Born to Survive" osvežila je i oporavila Formulu 1 i privukla nove obožavaoce.
 
Sve najvažnije vesti u vezi sa učešćem Novaka Đokovića na Australijan openu pratite na OVOM LINKU.
  • Sale-NS

    19.01.2022 07:18
    Info

    Dokumentarci se obicno prave nakon penzionisanja igraca ...
  • Telep

    14.01.2022 09:56
    Ici ce to u sezonama.
  • w

    13.01.2022 19:59
    w
    Ocrnice ga maksimalno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.