Idris Elba: Prestar sam za ulogu Džejmsa Bonda

Idris Elba smatra da je prestar da bi igrao Džejmsa Bonda, iako se ovaj četrdesetdevetogodišnji britanski glumac ranije pominjao u medijima kao jedan od najvećih favorita da zamena Danijela Krejga.

"Ove godine ću napuniti 50 godina. Recimo da ste se prijavili za tri filma - niko ne želi da vidi Bonda kako juri ili tuče momke kada ima 60. Verovatno sam prestar da sada preuzmem ulogu", izjavio je glumac.

Uprkos tome, ipak bi voleo da se jednog dana pojavi u filmu o agentu 007.
 
"Ako imam priliku da se uključim i uloga mi odgovara, zašto da ne? Bilo bi sjajno biti negativac u filmu o Džejmsu Bondu", zaključio je Elba.

Film o Džejmsu Bondu pod naslovom "Nije vreme za umiranje", čija je premijera bila krajem septembra prošle godine, poslednji je u kojem je glavnu ulogu odigrao Danijel Krejg.

  • C

    20.04.2022 10:31
    U Holivudu hajka na sve sto je belo. Sve mora da se zameni sa crnim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.