VIDEO: Snimljen je film koji nećete gledati

Džon Malkovič i Robert Rodrigez snimili su film koji će biti prikazan tek za 100 godina.
Radnja filma, prikladnog naslova "100 Years", smeštena je u sadašnjost, ali će biti prikazan tek 18. novembra 2115, prema portalu io9.
Radi se o dobro smišljenom promotivnom triku u kojem je marka konjaka Louis XIII angažovala poznatog meksičkog reditelja Roberta Rodrigeza za ambiciozni umetnički eksperiment snimanja filma koji će stotinu godina biti iza neprobojnog stakla.
Brojevi nisu slučajni, sto godina je period koji protekne između punjenja Louis XIII i puštanja u prodaju te boce kojoj je prosečna cena oko 3.000 dolara. U sklopu ove luksuzne reklame angažovana je glumačka zvezda Džon Malkovič, kojem društvo na ekranu čini Šuja Čeng i akciona zvezda Marko Zaror.
 
Nikakvi detalji o filmu i radnji nisu objavljeni, osim tri tizera koji nisu deo filma, ne otkrivaju radnju, već su reklama za Louis XIII smještena u tri različite varijante budućnosti.
 
"Kad je projekat prvi put predstavljen, bilo je nekoliko opcija o tome šta će biti budućnost. Neverovatno visoka tehnologija, kompjuterizovane verzije sveta, post-Černobilj, povratak prirodi, poluurušena civilizacija, a onda je postojala retro budućnost kakva je zamišljana u naučnoj fantastici 1940-ih ili 1950-ih", rekao je Malkovič.
 
Kao deo promocije filma, Louis XIII će podeliti 1.000 metalnih ulaznica koje će omogućiti potomcima primalaca da vide projekciju filma "100 Years" za 100 godina.
 
  • Сретен

    22.04.2022 08:03
    Зинат
    Ћу да гледам
  • Igor

    19.04.2022 13:02
    Ja se ipak uzdam u Rarbg i ekipu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.