VIDEO: Izlaze dva nova filma Brusa Vilisa, biće to neke od njegovih poslednjih uloga

Brus Vilis glumi u dva nova filma koja će premijeru imati sledeće nedelje, tačnije 29. aprila.
Novi filmovi akcijske zvezde, "Corrective Measures" i "Fortress: Sniper's Eye", dva su od poslednjih nekoliko filmova u Vilisovoj karijeri s obzirom na to da se povukao iz glume nakon što je u martu njegova ćerka podelila da mu je dijagnostikovana afazija. Međutim, pre nego što se Vilis u potpunosti penzioniše, čeka vas još nekoliko njegovih filmova.
Prvi je "Corrective Measures", naučno-fantastični akcioni film u kojem uz Vilisa glumi Majkl Ruker. Film se temelji na istoimenom romanu Granta Čestina, a radnja je smeštena u San Tiburon, najopasniji zatvor na svetu. 
 
Radnja prati čudovišta, kiborge i superzlikovce zatvorene u zatvoru, uključujući bogatog genija Džulijusa "The Lobe" Loba i pokvarenog upravnika Devlina, koji traži Lobovo bogatstvo. Den Pejn i Brenan Mejia pojavljuju se kao Pejbek i Dijego Dijaz i povećavaju napetost između zatvorenika i čuvara sve dok ne bukne pobuna.
 
Film će debitovati na striming platformi Tubi.
 
Drugi film koji će imati premijeru je "Fortress: Sniper's Eye", drugi nastavak u trilogiji, u kojem Vilis tumači ulogu penzionisanog agenta CIA-e koji pokušava da obnovi odnos sa svojim sinom Polom dok pokušavaju da odbrane dobro osiguranu tajnu bazu Tvrđavu od elitnog kriminalca Frederika Balzarija.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.