VIDEO: Ekskluzivni arhivski snimci i nastupi u dokumentarcu o Džordžu Majklu

Dokumentarni film "George Michael: Freedom Uncut" biće objavljen kao globalni bioskopski događaj u salama širom sveta u junu, prenosi portal 24sedam.
Film prati život velike muzičke zvezde posle izdavanja prvog samostalnog albuma "Faith" iz 1987. godine i nastanak njegovog nastavka "Listen Without Prejudice: Vol 1" iz 1990. godine.
Dokumentarac uključuje ekskluzivne arhivske snimke iz Majklove lične arhive, kao i nastupe i intervjue s mnogim njemu omiljenim muzičarima.
Tom Mekej, predsednik Premium sadržaja u Sony Music Entertainment-u, povodom premijere ovog ostvarenja je izjavio:
 
"Džordž Majkl je bio inspirativan umetnik čija priča zaslužuje da bude podeljena na velikom platnu u celom svetu. U čast Džordžovog rođendana (25. jun) ovog juna, oduševljeni smo što radimo s Dejvidom Ostinom i našim partnerima iz Trafalgar Releasing-a, kako bismo obožavaocima omogućili do sada neprikazan pristup Majklovom izvanrednom životu na pozornici i izvan nje."
 
Prema rečima Marka Alenbija, izvršnog direktora Trafalgar Releasing-a, ponosni su što donose poslednji rad Džordža Majkla na veliko platno u globalnom bioskopskom događaju.
 
"Kao umetnik čija muzika nastavlja da odjekuje kroz generacije, ova premijera će biti prikladna počast njegovom životu i karijeri, a koja će pružiti obožavaocima priliku da zajednički slave njegov život u bioskopima širom sveta", kazao je Alenbi.
 
 
Džordž Majkl je preminuo na Božić 2016. u 53. godini života.
 
Kako je najavljeno, dokumentarni film "George Michael: Freedom Uncut" naći će se na bioskopskim repertoarima 22. juna.
  • Laloš

    24.04.2022 13:04
    Kakvo licemerje Sony musica 10 godina života mu je prošlo u borbi protiv Sony musica a oni su najodgovorniji za ponor depresije u koji su ga gurnuli. Verovatno se okreće u grobu sada kada baš oni najavljuju dokumentarac o njemu na kom će još i masno zaraditi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.