Nakon 35 godina stiže nastavak "Prljavog plesa"

Gotovo 35 godina nakon premijere originalnog Prljavog plesa u pripremi je nastavak, a u njemu bi trebalo da se vrati i legendarna Dženifer Grej.
"Dženifer Grej vraća se u odmaralište Kelerman u sledećem poglavlju", objavio je studio "Lionsgate" tokom svoje CinemaCon prezentacije, misleći pritom na luksuzno odmaralište u kojem je smešten originalni klasik iz 1987. godine.
U originalnom Prljavom plesu Grej je tumačila lik Fransis "Bejbi" Houzman, koja je leto 1963. provela u Kelermanu sa svojom porodicom. Tokom svog boravka tamo upoznala je instruktora plesa Džonija Kasla, kojeg je glumio slavni glumac Patrik Svejzi, koji je preminuo 57. godini od raka gušterače.
Film je postao veliki hit i zaradio 64 miliona dolara, a budžet filma bio je samo šest miliona dolara. Osvojio je i Oskara za najbolju originalnu pesmu za "(I've Had) The Time of My Life", a zaradio još je 150 miliona dolara od međunarodnih izdanja tokom godina.
  • Ljuba

    03.05.2022 20:58
    "Prljavi ples"
    Sjajan film u "naše" vreme obožavala sam ga...glumce,muziku i rado ga pogledami danas.
  • Ljuba

    03.05.2022 18:19
    "Prljavi ples"
    Sjajan film u "naše" vreme obožavala sam ga...glumce,muziku i rado ga pogledami danas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.