VIDEO: Na Netfliks stiže serija "Resident Evil"

Serija "Resident Evil" stiže na Netfliks u julu ove godine.
Pre nekoliko dana objavljena je prva najava serije.
"U mirnom Nju Rakun Sitiju nikada nema puno događaja. Legendarna franšiza 'Resident Evil' svoju bitku za opstanak donosi na Netfliks 14. jula." U najavi se daju naznake da će se priča podeliti na dva dela - jedan je smešten u 2022. godinu, a drugi je u Londonu 2036. godine.
Kako piše Dedlajn, serija će istražiti mračno unutrašnje funkcionisanje korporacije "Umbrella" i novi svetski poredak uzrokovan izbijanjem T-virusa.
 
 
"Resident Evil" nadolazeća je serija temeljena na istoimenoj igrici. Franšiza je dosad iznedrila brojne nastavke videoigara, romane i popularnu filmsku franšizu. U julu prošle godine objavljena je animirana serija "Resident Evil: Infinite Darkness". 
 
O novoj seriji Netfliks se nije previše oglašavao. U avgustu 2020. objavili su naslovnu stranicu scenarija na kojoj se vidi da se prva epizoda zove "Dobrodošli u Nju Rakun Siti". Tada su napisali i da će u prvoj sezoni biti osam epizoda u trajanju po sat vremena i da seriju vodi Endru Dab. 
  • Joca

    18.05.2022 14:28
    Filmovi su generalno slabi, ali zato anime kidaju! Molio bih ovo u venu (onako preventivno).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.