VIDEO: Objavljen trejler za poslednji projekat Reja Liote

Apple TV+ objavio je prvi trejler za poslednji televizijski projekat Reja Liote, seriju "Black Bird", koja će premijerno biti emitovana 8. jula.
U šest epizoda kriminalističke serije Taron Edžerton igra Džimija Kina, srednjoškolsku zvezdu fudbala, koji je osuđen na deset godina zatvora.
Tužioci mu daju neobičnu ponudu: može da odsluži svoju kaznu bez mogućnosti pomilovanja ili da se prebaci u zatvor sa maksimalnom zaštitom, kako bi se sprijateljio sa čovekom osumnjičenim za serijska ubistva i naterao ga da prizna još neka od njih.
Liota, koji je preminuo prošlog meseca u 67. godini, igra Džejmsa Kina poznatog kao Big Džim, Džimijevog oca i nekadašnjeg policajca.
 
"Black Bird" zasnovana je na memoarima Kina mlađeg pod nazivom "Sa đavolom: Pali heroj, serijski ubica i opasna trampa za iskupljenje". 
 
Iako je reč o poslednjoj televizijskoj ulozi Liote, zvezda "Dobrih momaka" završio je i rad na najmanje dva filma - "El Tonto" i "Cocaine Bear", koji bi trebalo uskoro da budu premijerno prikazani.
 
Glumac je umro u Dominikanskoj Republici, gde je snimao film "Dangerous Waters", triler u kom je igrao sa Erikom Dejnom i Odejom Raš. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.