Samjuel L. Džekson najprofitabilni glumac - sa 63 snimljena filma zaradio 5,7 milijardi dolara

Semjuel L. Džekson je najprofitabilniji glumac u Holivudu.
Istraživanje, koje je sproveo Ticket Source, prikupilo je podatke o doživotnom prihodu od filmova na blagajnama u Americi najvećih holivudskih glumaca u poslednjih 25 godina kako bi se izvukao najprofitabilniji.
Sa ukupno 5,7 milijardi dolara iz ukupno 63 filma, Džekson je proglašen za najprofitabilnijeg glumca u Holivudu.
Robert Dauni Džunior je na drugom mestu sa 5,4 milijarde iz 43 filma, a sledi Skarlet Johanson sa 5,2 milijarde iz 32 filma.
 
Ostali u prvih deset su Tom Henks, Bredli Kuper, Harison Ford, Kris Evans, Tom Kruz, Kris Hemsvort i Zoi Saldana.
 
Što se tiče najvećeg prosečnog prihoda za njihove filmove, Leonardo Dikaprio je na vrhu liste sa 97,5 miliona dolara na blagajnama za svaki od svojih filmova. Anđela Baset je druga sa prosekom od 97,1 miliona dolara, a prati je Džim Keri sa 96,4 miliona dolara.
  • Mire NS

    18.07.2022 15:44
    Samjueeleellele
    Samjuelee brateeee rodzeni!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.