VIDEO: Objavljen trejler za četvrti deo sage o Džonu Viku

Objavljen je prvi trejler za četvrti nastavak serijala "John Wick", a Kijanu Rivs vraća se kao slavni osvetnik.
Tizer trejler za četvrti nastavak filmske franšize Džon Vik premijerno je prikazan tokom Comic-Cona u petak, a prikazuje epske sekvence borbe. Kratak pogled na film prvi je put prikazan na CinemaConu ranije ove godine. Rivs i reditelj Čed Stahelski rekli su za "Hollywood Reporter" da je jedan od njihovih ciljeva za četvrti film bio "da nastave da pronalaze nove i zanimljive načine da Džon Vik pati".
"Odatle dolazi akcija. Smislite kako da ga naterate da pati, a zatim dizajnirajte priču", rekao je tada Stahelski.
U trejleru se vidi kako Vik radi ono što zna najbolje: sveti se pomoću bilo kog oružja koje mu se nađe pod rukom. Kao što je potvrdio snimak sa CinemaCona još u aprilu, najnoviji nastavak filma sigurno će sadržavati isto toliko razbijanja lobanja i pucnjave kao i prethodni nastavci.
 
 
Uz Rivsa snažnu glumačku postavu čine povratnici u serijal Lorens Fišburn, Ijan Mekšejn i Lens Ridik, kao i nova lica poput Donija Jena, Hirojukija Sanadua i Bila Skarsgårda.
 
Što se tiče toga da li će četvrti film biti poslednji film o Džonu Viku, Rivs je rekao: "Mi samo napadamo jednog po jednog", dok je Stahelski dodao: "Radimo to poglavlje po poglavlje. Baš kao pisac, napiši poglavlje, počeši glavu, napiši sledeće poglavlje."
 
"John Wick: Chapter 3 – Parabellum" postao je film s najvećom zaradom u serijalu nakon samo 10 dana od prikazivanja. Film je zaradio 181 milion dolara na globalnim bioskopskim blagajnama, nadmašivši "John Wick: Chapter 2" koji je zaradio 171,5 miliona dolara i originalni "John Wick", koji je 2014. završio s 88,7 miliona dolara zarade širom sveta.
 
Novi "John Wick" izlazi 24. marta 2023.
  • Iznogoud

    25.07.2022 12:15
    Ima li kraja toj gluposti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.