VIDEO: Objavljen trejler novog Nolanovog filma o ocu atomske bombe

Objavljen je tizer trejler za film "Oppenheimer" reditelja Kristofera Nolana u kojem glumi Kilijan Marfi.
To je najnovija saradnja Nolana i Marfija, koji su već sarađivali na trilogiji o Betmenu, Inceptionu i Denkerku. Sada Marfi tumači ulogu Dž. Roberta Openhajmera, oca atomske bombe. Openhajmer se temelji na knjizi Kaija Birda i Martina Dž. Šervina "American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer", koja istražuje razvoj atomske bombe tokom Drugog svetskog rata i koja je osvojila Pulicerovu nagradu za biografiju ili autobiografiju 2006. godine.
Marfiju se pridružuje zvezdana glumačka postava koju čine Kenet Brana, Majkl Angarano, Robert Dauni Džunior, Met Dejmon, Emili Blant, Florens Pju, Rami Malek, Beni Safdi, Džoš Hartnet, Dejn Dehan, Džek Kvejd i Metju Modin.
Prema IndieWireu, budžet za Oppenheimera biće oko 100 miliona dolara, što je značajno manji iznos u odnosu na Nolanov poslednji film "Tenet", čije je snimanje koštalo preko 200 miliona dolara. S druge strane, Openhajmer izgleda manje nabijen akcijom, a više kao lični pogled na jednu od najuticajnijih osoba u istoriji.
 
Film dolazi u bioskope 21. jula 2023. godine.
 
  • Deni

    31.07.2022 22:37
    Trejler je fejk. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.