Ben Aflek se vraća kao Betmen

Ben Aflek vratiće se u ulozi Betmena u nadolazećem nastavku Akvamena "Aquaman and the Lost Kingdom".
Njegov povratak najavila je zvezda filma Džejson Momoa u objavi na Instagramu. Momoa je objavio selfi dvojice glumaca, a u opis je napisao: "Ponovo ujedinjeni, Brus i Artur. Volim te i nedostaješ mi. Uhvaćeni na setu, sjajne stvari dolaze u Aquamanu 2."
Džejson Momoa vraća se kao Artur Kari, pomorski superjunak poznat kao Akvamen, a Aflekovo pojavljivanje je prilično iznenađujuće. Naime, glumac je ranije najavio kako više neće glumiti Viteza tame, a njegovo pojavljivanje u filmu "Flash", koji izlazi sledeće godine, trebalo je da bude njegovo poslednje utelovljenje superjunaka. Odlazak je najavio nakon filma "Justice League".
 
"Imao sam jako loše iskustvo oko +Justice Leaguea+ iz mnogo različitih razloga. Ne krivim nikoga, puno se stvari dogodilo. Ali zapravo nisam bio srećan. Nije mi se svidelo da budem tamo. Nisam mislio da je zanimljivo. A onda su se dogodile neke stvarno je*ene stvari, grozne stvari. Ali tada sam pomislio, neću to više raditi", rekao je Aflek.
 
Nastavak Akvamena režirao je Džejms Van prema scenariju Dejvida Leslija, Džonsona Mekgoldrika i Džejsona Momoe, a Momoi i Afleku se pridružuju Amber Herd, Vilijem Defo, Patrik Vilson, Dolg Lundgren, Nikol Kidman i drugi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.