Na Filmskim susretima u Nišu dve svetske premijere

Na "Filmskim susretima", koji se u Nišu održavaju od 20. do 26. avgusta, publika će moći da vidi ukupno 14 filmova, od kojih su dve svetske premijere.
Na Filmskim susretima u Nišu dve svetske premijere
Foto: Pixabay

Direktor festivala i direktor Niškog kulturnog centra Srđan Savić rekao je da će svetsku premijeru na Letnjoj pozornici u Tvrđavi, na Festivalu filmskih ostvarenja koji se održava 57. put, imati filmovi "Vučije bobice" i "Komedija na tri sprata".

On je rekao da će publika, između ostalih, moći da vidi film "Banović Strahinja" koji je pobedio na festivalu u Karlovim Varima, film "Leto kada sam naučila da letim", koji je pobeđivao u Sarajevu i Puli i film "Heroji radničke klase" koji je osvojio nagradu u Moskvi.

Kompleti karata za Filmske susrete koštaju 2.500 dinara i još danas se mogu kupiti u knjižari Niškog kulturnog centra kod Kliničkog centra i u knjižari "Indigo" kod Tržnog centra "Kalča".
 
Pojedinačne karte će se prodavati ispred ulaza u Letnju tvrđavu, od 18 sati, svake festivalske večeri.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.