VIDEO: Objavljen prvi trejler za seriju čija jedna epizoda košta 43 miliona funti

Amazonova serija "The Lord of the Rings: The Rings of Power" dobila je svoj prvi službeni trejler.
"Prequel" slavne trilogije izlazi u septembru ove godine, a izlazi gotovo 20 godina nakon poslednjeg filma u trilogiji "Lord of the Rings". Serija vodi obožavaoce Međuzemlja u priču smeštenu hiljadama godina pre događaja u "Hobitu" i originalnoj trilogiji. Bazirana je na knjizi "Silmarilion", ali uvodi i brojne nove likove.
U intervjuu za "Entertainment Weekly" tvorac serije Patrik Mekej rekao je da "nisu zainteresovani" za snimanje serije "o mlađoj verziji istog sveta koji ste poznavali".
"Želeli smo da idemo daleko, daleko, daleko u prošlost i pronađemo priču koja bi mogla da stoji na sopstvenim nogama. Ovo je bilo ono za šta smo smatrali da nije rečeno na nivou i merilu i s dubinom koju smo smatrali da zaslužuje", rekao je Mekej.
 
 
Očekuje se da će serija imati pet sezona, što je čini jednom od najskupljih TV serija u istoriji. BBC navodi da ne svaku epizodu serije potrošeno 43 miliona funti. 
 
Glumačku ekipu čine Robert Aramejo, Nazanin Boniadi, Morfid Klark, Ismael Kruz Kordova, Ovejn Artur, Ema Horvat i drugi. Prva sezona će biti dostupna u 240 zemalja, a epizode će izlaziti jednom nedeljno. Prva epizoda stiže 1. septembra, a finale prve sezone od osam epizoda biće 14. oktobra.
  • Milicajac frilenser

    24.08.2022 14:17
    Trenutak kada Sauron kaže Galadrijeli: "Nikada se više nećeš probuditi u mraku uz taj grozni vrisak jagnjadi" mi je poslao žmarce niz kičmu. Ovo ne bi ni sam Tolkin bolje napisao.
  • Dragojla

    24.08.2022 09:20
    ...pa to je ništa...
    ...mi smo za prenos engleske fudbalske lige dali 600 miliona evra

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.