Montažerka Olga Košarić nagrađena na Filmskom festivalu u Veneciji

Olga Košarić, montažerka filma "Da li ste videli ovu ženu" dobitnica je specijalne nagrade u kategoriji umetnika do 40 godina, na 79. Filmskom festivalu u Veneciji.

"Da li ste videli ovu ženu" je film reditelja Dušana Zorića i Matije Gluščevića, koji je premijerno prikazan na Festivalu u Veneciji, u okviru zvaničnog takmičarskog programa "Međunarodne nedelje filmske kritike".

Žanrovski film je drama s elementima komedije i horora koja govori o sredovečnoj ženi Draginji, koja kroz tri različita života pokušava da iskoči iz svoje kože.
Glavnu ulogu igra Ksenija Marinković.
 
 
U pratećim rolama pojavljuju se Isidora Simijonović, Boris Isaković, Vlasta Velisavljević, Goran Bogdan, Jasna Đuričić, Radoje Čupić, Olga Odanović, Milica Mihajlović, Ivana Vuković, Miloš Timotijević, Isidora Minić, Aleks Elektra i drugi.
  • Tami

    11.09.2022 13:45
    Oni koji imaju sreću da poznaju Olgu Košarić znaju koliko je izuzetna mlada osoba. Bravo Olga!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.