VIDEO: Izašao trejler za petu sezonu "Krune"

Objavljen je trejler za petu sezonu Netfliksove serije "Kruna".
Radnja je smeštena u turbulentne 90-e godine i prati početak kraja braka princa Čarlsa i princeze Dajane, ali neće prikazati njenu smrt.
Za kraljevsku porodicu devedesete godine opisane su kao "najveći izazov do danas", s političkim i privatnim događajima koji će uveliko oblikovati vladavinu kraljice Elizabete.
Ona se u novoj sezoni zbog obeležavanja 40. godišnjice vladavine osvrće na neke od istorijskih prekretnica kojima je svedočila do tada, poput pojave masovne televizije. Kraljica Elizabeta proživljava i raspad Sovjetskog Saveza, prenos suvereniteta u Hongkongu koji "signalizuje seizmičku promenu međunarodnog poretka" i druge političke promene, dok se sve menja i u Velikoj Britaniji.
 
 
Što se tiče privatnog života kraljevske porodice, peta sezona baviće se napetom vezom princa Čarlsa i princeze Dajane, kao i pritiskom koji je Čarls vršio na kraljicu ne bi li mu dopustila da se razvede od Dajane.
 
Trejler daje prvi pogled na novu glumačku postavu, s Imeldom Stonton kao kraljicom Elizabetom II, Džonatanom Prajsom kao princom Filipom, Lesli Menvil kao princezom Margaret, Dominikom Vestom kao princom čarlsom i Elizabet Debicki kao princezom Dajanom.
 
Glumačkoj ekipi pridružili su se i Klaudija Harison kao princeza Ana, Olivija Vilijams kao Kamila Parker Bauls, Džoni Li Miler kao Džon Mejdžor, Salim Dav kao Muhamed al-Fajed i Kalid Abdala kao Dodi Fajed.
 
Kraljicu Elizabetu pre Imelde Stonton igrale su Kler Foj i Olivija Kolman, a obe su za svoj rad osvojile nagradu Emi.

Teme

Kruna

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.