Bred Pit celu trku proveo u boksu Formule 1 jer snima film

Jedan poslovni sastanak odmah je pokrenuo nagađanja: Šta Bred Pit radi u Ostinu, u boksu Formule 1 VN Sjedinjenih Država i razgovara s Luisom Hamiltonom?
Ubrzo je usledio odgovor, koji glasi da je glumac angažovan na novom filmu posvećenom slavnoj automobilskoj trci u režiji Džozefa Kosinjskog, poznatog po režiji ostvarenja "Top Gun: Maverick".
Iako još uvek ne znamo naslov i datum premijere filma, dostupni su pojedini detalji radnje. 
Bred Pit ući će u kožu bivšeg vozača Formule 1, spremnog da pređe s druge strane ograde, zauvek napusti konkurenciju i sve svoje znanje stavi na raspolaganje mladim ljudima koji žele da krenu tim putem, koji nije bez prepreka. Kako bi bolje ušao u lik, Bred Pit je odlučio da ode na lice mesta, razgovara s vozačima i doživi to iskustvo.
 
Glumac je viđen kako prijateljski razgovara s Luisom Hamiltonom i to nije puka slučajnost. Zapravo, čini se da će vozač biti posvećen produkciji filma, dajući dašak autentičnosti projektu. Producent filma biće sam Bred Pit, sa svojom kompanijom Plan B Entertainment, s kojom je već producirao, između ostalog, kontroverznu Blonde, sa Anom de Armas u ulozi Merilin.
 
Kako prenosi Whoopsee, Luis Hamilton je na konferenciji za novinare na VN Bakua govorio o tome šta se krčka, i potvrdio saznanja: "Istina je, snimiću film o Formuli 1 s Bred Pitom". Zatim je zagonetno dodao: "Za sada ne mogu da otkrivam više, ali ne bi trebalo da se pojavim".  Najzad je zaključio: "To je sjajan projekt i radimo na scenariju. Zabavno je, provodim mnogo vremena s Bredom, i to je uzbudljivo. Želimo da zadržimo pravi duh trka netaknutim".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film