VIDEO: Netfliks objavljuje dokumentarce o planeti i životinjama, narator je Morgan Frimen

Netfliks je najavio da izbacuje šest novih originalnih dokumentarnih serija u naredne tri godine.
Prva serija "Our Universe" stiže već ovog meseca, tačnije 22. novembra. Narator je Morgan Frimen, reditelj Majk Dejvis, a producent Endru Koen.
Prva serija "Our Universe" stiže već ovog meseca, tačnije 22. novembra. Narator je Morgan Frimen, reditelj Majk Dejvis, a producent Endru Koen.
Ova serija iz šest delova će istraživati veze između sunčevih sistema i divljeg sveta koji živi oko nas. Spajajući zadivljujuće snimke divljih životinja s fantastičnim kosmičkim specijalnim efektima, serija vodi gledaoce u fascinantnu avanturu istraživanja veza koje pokreću naš prirodni svet.
 
"Life on Our Planet" serija je koja će doći na Netfliks sledeće godine, a narator je takođe Frimen. Prikazuje novoosmišljene računarski dizajnirane dinosauruse koji izgledaju stvarno. Nakon toga stiže "Our Planet II" s naratorom Dejvidom Atenboroom. 
 
 
Od 2024. godine gledaoci Netfliksa imaće priliku da prate dokumentarnu seriju "Our Oceans" koja se bavi svetom neistraženih morskih dubina. "Our Living World" takođe će biti dostupan 2024. godine, a pružiće novu, ažuriranu definiciju života na Zemlji, pokazujući povezanost sveta oko nas.
 
Na kraju, "Our Water World" dolazi na tu striming platformu 2025. godine, a ta serija će rasvetliti važnost slatkovodnih reka i jezera na Zemlji i životinja koje se na njih oslanjaju. 
  • Zemlja čudesa

    06.11.2022 21:50
    Ovaj Frimen će i samom sebi održati posmrtni govor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.