Indijana Džouns bi mogao da dobije svoju seriju

Kompanija Dizni aktivno razmatra mogućnost da napravi novu seriju o Indijani Džounsu za svoj kanal Disney+, navodi časopis "Varajeti".
Producentske kuće "Maus haus" i Lukasfilm su se na nekoliko poslednjih sastanaka sa scenaristima bavile takvim mogućnostima, a pošto pisac za projekat još nije odabran, nisu poznati ni podaci o mogućem zapletu, piše "Varajeti".
Nije poznato ni da li bi radnja prethodila ili bi bila zasebna u odnosu na čuveni serijal od četiri filma u kojima je naslovnu ulogu pustolovnog arheologa igrao Harison Ford, odnosno da li bi na neki način postojala veza sa petim filmom čija se premijera očekuje iduće godine.
"Pomak ka mogućem razvitku serije o Indijani Džounsu dolazi nakon što je Ford najavio da je završio sa ulogom nakon petog filma. Izvori kažu da Dizni trenutno ispituje brojne mogućnosti da održi franšizu, što može biti serija, novi film, neki drugi medij, ili kombinacija pomenutog", navodi časopis.
 
"Varajeti" piše da su predstavnici Lukasfilma odbili da daju komentar.
 
Ford je igrao Indijanu Džounsa u izuzetno uspešnim filmovima reditelja Stivena Spilberga "Otimači izgubljenog kovčega" (1981), "Indijana Džouns i ukleti hram" (1984), "Indijana Džouns i poslednji krstaški pohod" (1989) i "Indijana Džouns i kraljevstvo kristalne lobanje" (2008). Reditelj petog filma je Džejms Mangold.
 
Ukoliko zaživi Diznijeva ideja, to neće biti prva serija o Džounsu, pošto je "Mladi Indijana Džouns" išao dve sezone 1992-1993. godine, a junaka u mladosti su tumačili Šon Patrik Flaneri i Kori Karijer, uz gostovanje Forda u jednom nastavku.
  • Mack

    22.11.2022 13:29
    RE
    Njaaaa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.