Glumac Henri Kevil ipak nije Supermen, radi se na priči o mlađoj verziji

Britanski glumac Henri Kevil je saopštio da se neće vratiti ulozi Supermena kog je igrao poslednjih godina.
On je ovu ulogu glumio u filmovima "Čovek od čelika", "Betmen protiv Supermena: Zora pravednika" i "Liga pravde".
Nakon sastanka sa šefovima DiSi studija Džejmsom Ganom i Piterom Safranom, Kevil je na svom Instagramu napisao da ima "tužnu vest" nakon što je došlo do promene pravca u kom producenti žele da se kreće lik čuvenog superjunaka.
"Ova vest nije najlakša, ali to je život. Promena stava je nešto što se dešava. Poštujem to. Džejms i Piter imaju da izrade univerzum, i želim njima i svima uključenima svu sreću", napisao je glumac.
 
Kevil je naveo da je prošao njegov red da nosi superjunakov plašt, ali da "Supermen ostaje, kao i ono što zastupa".
 
Gan je na tviteru objavio da će raditi na scenariju za novi film o Supermenovim mlađim godinama, dodavši da su kao poštovaoci Kevila razgovarali sa njim o "mnogim uzbudljivim mogućnostima saradnje ubuduće".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.