Snimaće se još jedan film o Majklu Džeksonu

Reditelj Antoan Fjukua snimaće biografski film "Majkl" o pop pevaču Majklu Džeksonu (1958-2009), piše filmski časopis Holivud reporter.
Snimaće se još jedan film o Majklu Džeksonu
Foto: Beta/AP
"Po meni nema umetnika sa snagom, harizmom i čistim muzičkim genijem kao Džekson. Gledanje njegovog rada uticalo je da pravim video spotove. Njegova muzika i te slike su deo mog životnog pogleda, a prilika da kažem njegovu priču na platnu, uz njegovu muziku, je neodoljiva", izjavio je Fjukua.
Reditelj "Dana obuke" (2001) i "Pravednika" (2016) je podsetio da su njegovi prvi radovi bili video spotovi, kao i da i dalje oseća da je spajanje filma i muzike duboki deo onoga što jeste.
"Majkla" će proizvesti kuća Lajonsgejt, po scenariju Džona Logana poznatog po "Gladijatoru" i "Avijatoru", a producenti su Grejem King, koji je radio film o pevaču Frediju Merkjuriju "Boemska rapsodija", kao i Džon Branka i Džon Mekejn, koizvršioci Dženksonove zaostavštine.
 
Nije precizirano ko bi mogao igrati Džeksona.
 
"Prema Lajonsgejtu film će se baviti svim delovima Džeksonovog života, ali je nejasno koliko mnogim kontroverzama pokojne muzičke ikone, pošto se snima u saradnji sa njegovom zaostavštinom, koja ga je branila od optužbi sa seksualno zlostavljanje dece", piše Holivud reporter.
 
Časopis je podsetio da su se u žižu javnosti optužbe protiv Džeksona vratile zahvaljujući dokumentarcu "Leaving Neverland" (2019).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.