Snima se serijal o princu Aleksandru Karađorđeviću: "Objašnjava zašto je postao državni neprijatelj"

Počelo je snimanje dokumentarnog serijala pod radnim naslovom "Kruna, država i narod" o životu princa Aleksandra Karađorđevića.
On se u tom u dokumentarnom serijalu na engleskom jeziku, koji bi trebalo da ima četiri epizode od po 50 minuta, a čiji je reditelj i producent Lazar Vučković, pojavljuje u glavnoj ulozi i prvi put sam priča o svom životu.
"Prvi kadrovi ovog dokumentarnog serijala snimljeni su u Londonu u hotelu 'Kleridžiz', u apartmanu 212 u kom je Prestolonaslednik rođen 1945, zbog čega je, kako se veruje, Vinston Čerčil čak stavio zemlju ispod kreveta, a sobu proglasio jugoslovenskom teritorijom na samo jedan dan. U narednom periodu snimanje će se nastaviti na raznim lokacijama u Srbiji, ali i u drugim zemljama, uz učešće brojnih poznatih ličnosti", navodi se u saopštenju iz Dvora.
Serija o Aleksandru Karađorđeviću, kako je najavljeno, "objašnjava zašto je postao državni neprijatelj sa samo dve godine, govori o njegovom povratku u domovinu, borbi za restituciju imovine..."
  • Uroš

    16.05.2023 11:46
    Istina na kraju
    Ceo život on i ostali članovi su lelemudali i provodili se na onome što su podneli iz zemlje. Na kraju priznaje zašto se vratio:"njegovom povratku u domovinu, borbi za restituciju imovine..."
  • Mr. No

    16.05.2023 08:31
    Ja volim Srbija
    Čovek poliglota, trezvenjak, iskreni filatelista, jednom rečju, car!
  • 9

    16.05.2023 08:28
    Film ne mora da se snima
    Uživo prenos gledamo skoro svaki dan jedino
    jezik koji priča , a kaže da je srpski baš i ne razumemo .
    Za sve ove godine koliko nam je ponovo na grbači mogao
    je barem malo da se potrudi ,bolje ga govore ambasadori
    Kine ,Japana i Skandinavskih zemalja koji najurednije
    pogađaju i padeže , a ovaj sriče dok priča jezik zemlje u
    kojoj misli da je kralj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.