Futurama se vraća na male ekrane nakon deset godina

Nakon gotovo 10 godina obožavaoci Futurame će imati priliku da gledaju nove avanture posade Planet Expressa.
Animirani sitkom je u 2022. godini obnovljen za dve nove sezone, a 2023. izlazi jedanaesta sezona koja će imati 10 epizoda. Serija će biti dostupna na striming servisima Hulu i Disney +, donosi Collider.
Futurama je animirana serija za odrasle koja prati Filipa Fraja, 25-godišnjeg dostavljača pice koji na Novu godinu 1999. godine biva kriogenički zamrznut i budi se 1.000 godina kasnije. Fraj postaje radnik kompanije za pevoz Planet Express, u kojoj pronađe nove prijatelje s kojima doživljava brojne avanture. 
Futuramu su stvorili Met Grejning, tvorac Simpsona, i Dejvid Koen, a prva epizoda je izašla 1999. godine. 
 
 
Serija je kroz godine stekla milione fanova zbog originalnog humora, a osvojila je čak šest Emija i dve nagrade Američkog saveza scenarista. 
 
Originalna postava Futurame ponovo se vraća kako bi posudila glasove likovima, a uključuje Bilija Vesta kao Fraja, profesora Farnsvorta, Zapa Brenigena i Zojdberga, Kejti Sagal kao Lilu, Tres Meknil kao Mamu, Loren Tom kao Ejmi Vong, Fila Lamara kao Hermesa Konrada, Morisa Lamarš kao Kifa i Dejvida Hermana kao Skrafija.
Džon Dimađo, glas robota Bendera, nije hteo da se vrati zbog spora oko plate jer je smatrao da cela glumačka ekipa zaslužuje bolju platu za svoj posao. Nakon opsežnih pregovora, konačno je postignut dogovor i glumac je potvrdio da će dati glas Benderu i u novim sezonama.
 
Takođe je otkriveno je da je pokojni reper Kulio, koji je preminuo prošlog septembra, ponovio svoju ulogu kao Kvanzabot i snimio nove dijaloge i muziku za novu sezonu nekoliko nedelja pre smrti.
 
Nova sezona Futurame biće dostupna na striming servisima Disney+ i Hulu od 24. jula. Sezona će imati 10 epizoda, koje će trajati 10 minuta, a izlaziće svakog ponedjeljka. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.