VIDEO: Švarceneger se vraća glumi i to u svojoj prvoj seriji

U prvoj epizodi serije "Fubar" Arnold Švarceneger tumači ulogu CIA agenta kojeg nazivaju "najbržim 65-godišnjim belcem na planeti".
Istina je, međutim, da Švarceneger u stvarnom životu ima 75 godina i "Fubar" je prva televizijska serija u kojoj glumi: osam epizoda u kojima se mešaju akcija i komedija u četvrtak će imati premijeru na Netfliksu.
"Ovo je prilika kakve nije bilo 80-ih i 90-ih kada sam gradio karijeru nakon filmova Konan Varbarin i Terminator", rekao je Švarceneger.
U TV seriji on igra operativca CIA Luka Branera, koji na pragu penzije uskače da spasi drugog agenta iz opasnog zadatka. Ispostavi se da je taj drugi agent njegova ćerka Ema pa otac i ćerka nastavljaju frenetičnu opasnu misiju oko sveta kako bi zaustavili negativca zvanog Boro, koji želi oružje za masovno uništenje.
 
  • Vlad Cepes

    27.06.2023 09:48
    -10
    Sa ocenom od 6,5 na IMDB-u je najslabija serija koju sam pokusao da gledam ali nakon par minuta, zacudjen ogromnim brojem slabih klisea, sam se vratio na IMDB i dao mu oceni 1. I ova je ocena nezasluzeno visoka jer toliko potcenjuju gledaoca da je to iritantno.
  • Niko

    04.06.2023 00:04
    Boro?
    Dakle, opet Srbin negativac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.