Više osoba povređeno na setu nastavka filma "Gladijator"

Više osoba povređeno je u subotu na snimanju nastavka kultnog filma "Gladijator".
Kako prenose strani mediji, na snimanju nastavka filma dobitnika Oskara iz 2000. godine, povređeno je šest osoba koje su bile uključene u produkciju. Osobe su dobile medicinsku pomoć zbog opekotina nakon nesreće koja se dogodila na setu u Maroku.
"Tokom snimanja planirane kaskaderske scene na setu nastavka 'Gladijatora' dogodila se nesreća gde je nekoliko članova ekipe zadobilo povrede koje nisu opasne po život", rekao je portparol kompanije "Paramount Pictures" u izjavi za CNN.
Timovi zaduženi za sigurnost i medicinsku pomoć odmah su intervenisali i doveli povređene u stabilno stanje i sada su na lečenju.
 
"Dobrobit glumačke ekipe nam je od najveće važnosti, a u svim našim produkcijama imamo stroge zdravstvene i sigurnosne procedure. Nastavićemo da pratimo situaciju i preduzećemo sve potrebne mere opreza dok nastavljamo sa snimanjem", naveo je portparol Paramounta.
 
Ovaj nastavak režirao je Ridli Skot, koji je je ujedno bio zaslužan i za prvi film, a glumačku ekipu čine  Koni Nilsen, Derek Džakobi, Pol Meskal, Pedro Paskal, Denzel Vošington i Džozef Kvin. 
 
Premijera filma očekuje se u novembru 2024. godine.
  • Marta

    11.06.2023 09:58
    Maximus!
    "Are you not entertained?!"

    Mogli bi i mi da se zapitamo kad gledamo Skupstinu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.