Uzbudljiv letnji program na Hipernet TV

Jun je stigao, a mi kao i svakog leta razmišljamo kako ćemo uživati u lepom vremenu.

Idealno je da što više budemo napolju sa porodicom i prijateljima, ali ako nam kiša ili vrućine pokvare planove, dobra zabava spremna je na Hipernet TV. 

Uskoro se završava sportska sezona, ali to ne znači i kraj uzbudljivim događajima, jer nam tokom leta dolazi Vimbldon, koji možete pratiti na Eurosportu i Arena Sport kanalima. Sav sadržaj na Hipernet platformi organizovan je po sportovima, takmičenjima i ligama, tako da ćete lako pronaći tačno ono što vas zanima.

Hipernet urednički tim pažljivo bira sadržaj samo za vas, uz sjajan izbor raznovrsnih dokumentaraca, filmova i serija. Započnite leto uzbudljivijim trilerima i krimićima, ili se opustite uz zabavnu komediju ili zanosnu romansu. 
 
Ni ljubitelji istorije i prirode nisu izostavljeni, jer na Hipernetu ima po nešto za svakoga. Pored toga, naslovi se stalno menjaju i dopunjavaju, dok je program moguće vratiti i do sedam dana unazad, ukoliko propustite da pogledate neko od ostvarenja koje želite.
 
Takođe, za pretplatnike Hipernet Duo i Trio paketa, dostupni su i posebni dodaci, HBO i HBO Premium, koji uključuje i Cinemax kanale. Ukoliko do sada niste stigli, možete pogledati najbolje ocenjene serije kao što su "Naslednici", "Beli lotus" i "Poslednji od nas".
 
Ukoliko leto provodite u Srbiji, zahvaljujući aplikaciji za mobilne telefone i tablete Hipernet TV dostupan je bilo da se nalazite kod kuće ili na nekom drugom mestu. Sa sobom možete poneti i STB uređaj koji svaki TV pretvara u "pametan" i uživati u sadržaju omiljenih aplikacija.

U narednom periodu, Hipernet Duo i Trio paketi dostupni su novim korisnicima po ceni od 1 RSD mesečno prvih 12 meseci, a zatim po sjajnoj ceni narednih 12 meseci, uz dodatne povoljnosti za Yettel mobilne korisnike. Više o Hipernet ponudi saznajte na stranici yettel.rs ili pozivom na broj 063 9000.

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.