Odložene premijere filmova "Blade", "Deadpool"...

Kompanija Volt Dizni odložila je prikazivanje Marvelovog filma "Blade", nastavka "Deadpoola" i još nekoliko filmova, jer su holivudski studiji izmenili rasporede nakon završetka štrajka glumaca.
Odložene premijere filmova "Blade", "Deadpool"...
Foto: Pixabay
Nastavak filma "Deadpool", koji je trebalo da stigne u bioskope u maju, sada će biti prikazivan krajem jula sledeće godine, objavio je Dizni.
 
To je prisililo kompaniju da pomeri prikazivanje filma "Captain America: Brave New World" za februar 2025. godine.
Drugi Marvelov film o superherojima "Thunderbolts" pomeren je za jul 2025, a premijera filma "Blade" je odložena za novembar 2025.
 
Dizni je odložio i premijeru filma "Mufasa: Kralj lavova" za decembar 2024, pet meseci kasnije nego što je prvobitno bilo planirano.
Štrajk glumaca koji je trajao 118 dana zaustavio je proizvodnju TV emisija i filmova.
 
Nakon što je u sredu postignut sporazum o okončanju štrajka, studiji i glumci rade na rasporedu završetka nedovršenih projekata.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film