VIDEO: Ovo je prvi zvanični trejler za biografski film Ejmi Vajnhaus

"StudioCanal" i "Monumental Pictures" objavili su prvi zvanični trejler za "Back To Black", biografski film Ejmi Vajnhaus.
Rediteljka filma je Sem Tejlor-Džonson, a Ejmi Vajnhaus i godine njenog života u Londonu, kao i njen put do slave verno je dočarala glumica Marisa Abela.
 
Pored Abele, u filmu "Back To Black" glume i Džek O’Konel kao Ejmin bivši muž, Blejk Filder-Sivil, Edi Marsan kao njen otac Mič, Džulijet Kauan kao njena majka Dženis i Lesli Menvil kao njena baka Sintija.
Film, koji ima odobrenje porodice, sadrži mnoge njene hit pesme, koje je snimila i izvodila Abela, prenosi NME.
 
"Otkrivanje talenta kao što je Marisa Abela je slično pronalaženju zlatne prašine. U trenutku kada je pogledala u objektiv na svojoj prvoj audiciji znala sam da je savršena glumica za ulogu Ejmi Vajnhaus. Uložila je ogroman trud i mnogo je radila, obraćala je pažnju na svaki detalj i svakodnevno je vežbala, i to satima, da bi mogla da peva tokom celog filma. Ona ne glumi Ejmi, Ejmi živi u njoj", rekla je rediteljka filma, Tejlor-Džonson.
Tejlor-Džonson je ranije režirala biografski film o Džonu Lenonu, kao i prvi film u franšizi Pedeset nijansi sive. Met Grinhalg napisao je scenario za film "Back To Black".
 
"Oduševljeni smo što StudioCanal, Focus Features i Monumental snimaju ovaj film, slaveći izvanredno muzičko nasleđe naše ćerke Ejmi i pokazujući njen talenat na način koji zaslužuje", rekli su roditelji Ejmi Vajvhaus krajem prošle godine.
 
Film "Back To Black" naći će se u bioskopima širom Velike Britanije i Irske 12. aprila 2024.
 
  • Narcos

    11.01.2024 22:59
    Danas
    Omiljeni film Narcos Open Balkan grupe. Ovo će biti u privatnoj kolekciji Doživotnog Narcos-a.
    Idemo još!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.