Uskoro stiže dokumentarac o Bon Džoviju, prikazaće frontmena u ranjivom izdanju

Na striming servisu Hulu stiže dokumentarna serija o rok bendu Bon Džovi.
Dokumentarac pod nazivom "Thank You, Goodbye: The Bon Jovi Story" imaće četiri dela, a u njemu će se pojaviti bivši i sadašnji članovi benda.
 
Vest su iz Hulua objavili u ponedeljak, napisavši da će dokumentarna serija gledaocima dati uvid u život frontmena Džona Bon Džovija. Evo šta piše u opisu dokumentarne serije:
"Koliko god uzbudljiva bila priča o talentu koji se pojavljuje jednom u životu, još je ređe da legenda poput Džona Bon Džovija pusti svet u svoje najosetljivije trenutke dok ih proživljava. Četrdeset godina privatnih videa, neobjavljenih ranih demosnimaka, originalnih stihova i nikad pre viđenih fotografija beleže putovanje od lokalnih klubova do najvećih pozornica na planeti", prenosi Variety.
Dokumentarna serija prikazaće brojne trijumfe i padove, najveće hitove, najveća razočaranja, ali i mnoge javne trenutke važne za rok sastav.
 
Reditelj i izvršni producent dokumentarne serije je Gotam Čopra, a gledaocima će na Huluu biti dostupna za gledanje od 26. aprila.
  • Цане армоникаш

    25.01.2024 11:03
    Легенда '84.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film