Serija "Čuvari plaže" dobija rimejk: Povratak besprekornih plaža i crvenih kupaćih

Serija "Čuvari plaže" (Baywatch) dobija novi rimejk, piše "Gardijan".
Serija će se emitovati na Fox kanalima u Sjedinjenim Američkim Državama, a produkcija je poverena Lari Olsen, koja je ranije bila zadužena za rimejk "Beverli Hils 90210" i Netfliksovu dramu "Spinning Out". 
 
U zvaničnom opisu stoji: "Smela spasavanja na okeanu, besprekorne plaže i legendarni crveni kupaći kostimi se vraćaju, zajedno sa novom generacijom čuvara plaže, koji prolaze kroz komplikovane i haotične lične situacije. Ovaj rimejk prepun akcije pokazuje da postoji porodica u kojoj se rađate i ona koju sami pronalazite".
Originalni "Čuvari plaže" bili su jedna od najgledanijih serija na svetu osamdesetih i devedesetih godina koja je imala 11 sezona. 
 
Nakon originalne serije, usledili su i spinofi - "Čuvari plaže: Havaji", koja je emitovana do 2001, kao i "Noćni čuvari plaže" i film "Čuvari plaže: Venčanje na Havajima" koji je premijerno prikazan 2003. 
Na vrhuncu popularnosti serija je nedeljno privlačila više od milijardu gledalaca širom sveta.
 
Napravljen je i filmski rimejk 2017. sa Dvejnom Džonsonom i Zakom Efronom, ali je dobio uglavnom negativne ocene.
  • J

    08.03.2024 23:20
    Bio sam doslovno zaljubljen u Yasmin Bleeth... Kako je dobro izgledala...
  • Bolje

    06.03.2024 08:55
    Da
    Snimaju serije o pošasti rata da ne zaglupljuje sapunicama svoje pa i ceo Svet a u realnosti prave ratove i diktature. Isto se odnosi i na ostale super sile koje decenijama prete nuklearnim oružjem. Pre treba napraviti rimejk Let iznad kukavičjeg gnezda ili reprize originalno filma puštati svaki dan u celom Svetu dok čovečanstvo ne shvati kakvi neljudi vladaju. Da se probude i promene sistem čovečanstva

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.