VIDEO: Objavljen prvi tizer trejler za film "Mufasa: Kralj lavova"

Dizni je objavio prvi tizer trejler za nadolazeći igrani film "Mufasa: Kralj lavova", prednastavak filma "Kralj lavova" iz 2019. godine.
VIDEO: Objavljen prvi tizer trejler za film "Mufasa: Kralj lavova"
Foto: Screenshot (Youtube/Walt Disney Studios)
Film je režirao Beri Dženkins, reditelj Oskarom nagrađenog filma "Moonlight", dok je scenario napisao Džef Nejtanson, scenarista filmova "Terminal" i "Uhvati me ako možeš".
Film prati odrastanje i uspon lava Mufase, Simbinog oca. Film će prikazati Mufasinu potragu za sudbinom, kao i njegov odnos s bratom Takom koji mu je s godinama postao neprijatelj.
Među glasovnim glumcima nadolazećeg filma našle su se mnoge holivudske zvezde. Svoje uloge iz prošlog filma ponovili su, između ostalih, Set Rogen, Donald Glover i Bijonse. Njima su se pridružili, između ostalih, Mads Mikelsen, Kit Dejvid i Blu Ajvi Karter.
 
 
"Mufasa: Kralj lavova" premijerno će biti prikazan 20. decembra 2024. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film