Haos na koncertu Gansa, uhapšeno 30 ljudi

Na koncertu grupe Guns N' Roses uhapšeno je oko 30 ljudi, u subotu, u istočnom delu grada Raderforda, u Američkoj državi Nju Džersi.

Policija je saopštila da je na stadionu Met Life, uhapšeno 30-ak ljudi zbog nekontrolisanog ponašanja, uznemiravanja, krivičnih prestupa i napada na policiju.

Kako se navodi, u okviru turneje pod nazivom "Not In This Lifetime", ovaj američki bend priredio je koncert u ovom gradu dve noći pred 55.000 ljudi.

Inače, frontmen i osnivač grupe Aksl Rouz, gitarista Sleš i basista Daf Mekejgan, okupili su se po prvi put na ovoj turneji, nakon više od dve decenije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".