VIDEO: Bono usred nastupa u Berlinu ostao bez glasa, koncert prekinut

Pevač sastava U2, Bono Voks, ostao je bez glasa nakon što je otpevao svega nekoliko pesama na koncertu pred hiljadama gledalaca u Berlinu u subotu uveče, zbog čega je koncert prekinut.
"Veoma nam je žao zbog prekida koncerta. Bono je bio u punoj formi i glas mu je bio u odličnom stanju uoči početka koncerta, ali mu se posle nekoliko pesama glas potpuno ugasio. Ne znamo šta se dogodilo i konsultovaćemo lekara", saopštila je rok grupa na svom sajtu.
 
Bono (58) je poteškoće sa glasom imao od samog početka koncerta, pri čemu je više puta pio iz termosa, a na kraju se publici obratio s rečima da ne može da nastavi.
 
Gledaoci će, međutim, moći ulaznice da iskoriste za koncert ove grupe koji će se održati naknadno.
 
  • Nojo

    04.09.2018 10:27
    Bono Vox
    Pre svega koliki egocentrik moras da budes da bi sebe nazvao dobar glas? xD Doabar glas koji ne radi :D
  • Toto

    03.09.2018 14:26
    Ne znam o čemu se raspravljaju Goci i vojvoDJanin, kad je to jedan krajnje nebitan lik, s krajnje nebitnim mišljenjem svakako...
  • Mick

    02.09.2018 22:54
    U2
    U2 ionako slušaju samo snobovi, nikad pravi bluzeri, džereri i rokeri.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".