Reinier Zonneveld i Jay Lumen u petak na Green love festu na Spensu

Reinier Zonneveld i Jay Lumen uz podršku domaćih dj-eva Iliju Đokovića i Marka Milosavljevića, nastupiće u petak, 30. novembra na Green love festivalu na Spensu.
Holandski DJ Reinier Zonneveld koji je vrlo brzo stekao popularnost i osvojio svetske top liste, sada će u Novom Sadu prvi put predstaviti svoje hitove. Iako debituje u našem gradu, ovaj poznati DJ već se predstavio srpskoj javnosti kada je u junu nastupio na Dance Park festivalu u Inđiji. Svojim talentom i posvećenošću ovom žanru, Zonneveld se izdvaja u lajv nastupima i uspeva da oživi stare hitove na sceni, ali i da stvori nove. 
 
Tehno spektakl uveličaće i veliki DJ Jay Lumen. Njegove nastupe karakterišu dinamični, pulsirajući ritmovi. Višestrukim priznanjima Ballantine's Music Awards-a, ovaj mladi DJ postao je jedan od najprepoznatljivijih i najpoznatijih stručnjaka svetske DJ scene. Do sada, na top listama, njegove trake zauzimale su devet puta prvo mesto, 24 puta su bile u prvih 10 i nekoliko puta u Top 20. 
 
Žurka će početi u 21 čas
 
Ulaznice su u prodaji po promo ceni od 1.290 dinara i mogu se nabaviti putem GigsTix prodajne mreže ili OVDE
 
Green Love festival 31. decembra na Spensu organizuje još jednu žurku. Tauten i Goya okupljaju najbolju DJ ekipu – TKNO, Andrew Meller, Sugar Loby, Miloš Vujović, Zlatnichi, Runy, Branko Vuković.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika