Morisi objavio novi singl na kojem gostuje Bili Džo Armstrong

Morisi (Morrissey) je objavio novi singl "Wedding Bell Blues", na kojem gostuje Bili Džo Armstrong (Billie Joe Armstrong), frontmen benda Green Day.
Morisi objavio novi singl na kojem gostuje Bili Džo Armstrong
Foto: Youtube (Screenshot)
Ovo je još jedna od izdvojenih pesama sa nadolazećeg albuma "California Son" na kojem će se naći obrade pesama izvođača kao što su Džoni Mičel (Joni Mitchell), Bob Dilan (Bob Dylan), Dion Vorvik (Dionne Warwick) i drugi.
 
Na albumu gostuju i Ed Drost (Ed Droste) iz Grizzly Bear, Ariel Engl (Ariel Engle) iz Broken Social Scene, Petra Haden, Samir Gadia (Sameer Gadhia) iz Young the Giant te LP.
 
Nakon što smo imali priliku da čujemo "It’s Over" Roja Orbinsona (Roy Orbison), Morisi predstavlja svoju verziju pesme Lore Najro (Laura Nyro) koju je 1969. proslavio R&B bend 5th Dimension. Pesma će biti objavljena kao singl na žutom vinilu na čijoj će se B strani naći nova Morisijeva pesma "Brow Of My Beloved".
 
Album "California Son" izlazi 24. maja.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika