VIDEO: Novi singl grupe Rammstein

Grupa Rammstein je predstavila novi singl i spot “Radio”, koji će se takođe naći na novom albumu.

Ovu pesmu smo imali prilike da čujemo širom sveta na radiop stanicama, a sada je službeno i objavljena i stiže s pratećim video spotom. Pesma nije toliko žestoka kao “Deutschland” koja vrišti modernim industrial metal zvukom i više naginje na bogatu nemačku istorij elektronike koju predvodi Kraftwerk.

Čak je i spot nešto manje napet, sniman je u potpunosti u crno-beloj tehnici, a u njemu vidimo Rammsteinovce u Big Band stilu iz 60-ih godina prošlog veka.

Album izlazi 17. maja za Spinefarm, a produciran je od strane benda i Olsena Involtinija. To je prvi Rammstein album posle “Liebe Ist Für Alle Da” iz 2009. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika