VIDEO: Ozi Ozborn snimio pesmu "Straight to Hell" s gitaristom grupe "Guns N' Roses"

Ozi Ozborn je nedavno objavio novi singl sa svog predstojećeg albuma "Ordinary Man", a pesma nosi naziv "Straight to Hell" i na njoj sarađuje sa Slešom, gitaristom benda "Guns N' Roses".
Ovaj 70-godišnji pevač je pre objave pesme fanovima predstavio svoju internet stranicu straighttohell.ozzy.com, a oni su klikom na taj link otvarali stranicu na kojoj se nalazila jedna razglednica koju je napisao Ozborn.
 
Na razglednici je bila napisana pozivnica za objavu singla čija su tri minuta i 45 sekundi oduševile Ozbornove verne pratioce.
 
Njegov novi album trebalo bi da bue objavljen početkom 2020. godine.
 
  • NS Poštar

    03.12.2019 18:12
    DEDA STEVA
    ZA "PEMZIJA " Ne znam koje si godište al očigledno ne znaš ko je OZZY al ako ga upoređuješ sa tvojim dedom STEVOM ili imaš visoko mišljenje o OZZy ili ne znaš i ne poznaješ tvog DEDU. OZZY je jedan od LEGENDARNIH pevača i ako nisi čuo za njega "E pa tvoja šteta"Imaš YOU TUBE pa ukucaj njegov prefiks i ondak ćeš videti šta je taj matori ostvario i ostavio
  • Boger

    03.12.2019 15:15
    Glupost
    ...A ja mislio: obradio The Clash. U stvari, bolje što nije.
  • Pemzija

    02.12.2019 16:35
    Moj deda Steva bolje peva u tim godinama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika