VIDEO: Bili Ajliš predstavila pesmu za novi film o Džejmsu Bondu

Američka pevačica Bili Ajliš dobitnica muzičkih nagrada Gremi na ovogodišnoj ceremoniji, danas je predstavila zvaničnu pesmu novog filma o čuvenom agentu 007, Džejmsu Bondu.
Pevačica je zajedno sa bratom Finijesom O'Konelom komponovala i snimala pesmu "No Time To Die" koja se zove kao i film.
 
Bili Ajliš koja ima tek 18 godina i peva u novom žanru pank-rok stila, već je postala nova vrsta pop zvezde. Ona je ove godine dobila nagrade Gremi u nekoliko kategorija, među kojima za album godine, pesmu godine, muzički snimak godine i otkriće godine.
 
Ona je najmlađa umetnica koja je snimila muziku za film o Džejmu Bondu, čiji novi nastavak izlazi u aprilu. To je peti i verovatno poslednji film za Danijela Krejga koji glumi čuvenog britanskog agenta.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika