VIDEO: Javnost iznervirao provokativni nastup grupe "Pussycat Dolls", BBC dobio 119 pritužbi

Iako je američka grupa "The Pussycat Dolls" krajem februara nastupila u emisiji "The One Show" na kanalu BBC1, strasti u vezi s njihovim nastupom još uvek se nisu smirile.
Naime, kako piše "Independent", BBC je do sada primio 119 pritužbi gledalaca, jer im je njihov nastup za vreme izvođenja pesme "React" bio previše vulgaran. Osim toga, nekima su zasmetali i provokativni kostimi, dok su ostali njihovu provokativnu koreografiju uporedili s erotskim šouom.
 
Neki su se čak zapitali: "Šta je sledeće, pornografija?!", piše "Independent".
 
BBC je zbog ovih pritužbi objavio saopštenje u kojem su između ostalog napisali kako je ovaj nastup prikladan televizijski program.
 
"'Pussycat Dolls' poznate su po svom specifičnom plesu i odeći, a osim toga, na samom početku emisije najavljeno je njihovo gostovanje. Nastupile su pred kraj programa, nešto pre 20 časova. Uvek se pre nastupa konsultujemo i dogovorimo sa izvođačima kako bi njihov nastup bio primeren programu", piše u saopštenju BBC-a.
 
  • proka

    12.03.2020 07:21
    oličenje čednosti
    za nastupe "zvezda i zvezdica " i rijalitije sa " nacionalne frkvencije "

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika